Onnellista uutta vuotta 2023!

Kiitos menneestä vuodesta, toivomme matkasi jatkuvan tänäkin vuonna terveellisesti, turvallisesti ja kivuttomasti, lämpimin ajatuksin!

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on aloittanut vuoden alusta lähtien toimintansa. Kirkkonummen uudessa hyvinvointikeskuksessa sosiaali- ja terveyspalvelujen toiminta on samoin alkanut, jonne myös asiakkaat ovat löytäneet tiensä. Rakennuksen toimivuudesta ja palvelun saatavuudesta olemme kiinnostuneita kuulemaan teidän kommenttejanne. Toivomme, että kuluvan vuoden aikana kykenemme vammaisneuvostona entistä paremmin edistämään kunnallisessa päätöksenteossa vammaisten ja sairaiden näkökulmia sekä tarpeita.

Samoin edustajamme hyvinvointialueen vammaisneuvostossa tuovat kirkkonummilaista ääntä koko Länsi-Uusimaata koskevaan päätöksentekoon. Paljon uusia asioita tapahtuu ja tulee tapahtumaan erilaisten muutosten muodossa nyt sekä lähitulevaisuudessa. Mikäli mieleesi tulee arkeesi liittyvää sellaista kehittämisen tarvetta joka liittyy joko kunnan tai hyvinvointialueen järjestämiin palveluihin, niin ole rohkeasti meihin yhteydessä ja voimme yhdessä vaikuttaa palvelujen kehittymiseen.

Yhdessä olemme enemmän!

Kirkkonummen vammaisneuvosto